Van thuis-peeling tot zonnebrand; nieuwe producten in de webshop!

thuis-peeling-nieuwe-producten

Sinds kort hebben we nieuwe producten van Meditopics in de webshop van Centifolia. Meditopics is ontwikkeld in samenwerking met huidtherapeuten, cosmetologia en dermatologen. Zij creëren professionele producten voor thuisgebruik. Zo kunt u vanaf heden veilig gebruik maken van een thuis-peeling en uw huid beschermen met de juiste spf.

Meditopics AHA Gel 5%: thuis-peeling voor de gevoelige huid

De Meditopics AHA Gel 5% is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De lichte gel met glycolzuur is hiermee ook geschikt voor thuisgebruik. Dit product wordt ook ingezet als voorbereiding van een behandeling of onderhoud van de huid. Bij regelmatig gebruikt verwijdert het dode huidcellen door actieve zuren. Deze peeling helpt bij huidproblemen als:

  • Acne,
  • Pigmentvlekken,
  • Expressie rimpels.

De Meditopics Chemische Gelpeeling 5% brengt u ‘s ochtends en ‘s avonds aan op een gereinigde huid. Laat de peeling eerst twee minuten inwerken voor u verder gaat met het aanbrengen van andere producten. Verzorg de huid goed na het gebruik van een peeling. Gebruik een hydraterende crème én een zonnebrand met een hoge spf factor!

meditopics ha gel 5Let op: Na het gebruik van een thuis-peeling is de huid extra gevoelig. Bescherm de huid goed tegen de zon om pigmentvlekken te voorkomen!

Meditopics Salicylzuur 2%: anti-acne peeling

Meditopics Salicylzuur is een peeling product speciaal voor een vette huid en acne problemen. Het dringt door in de poriën en lost zo opgehoopt talg en vet op. Deze anti-acne peeling kan ingezet worden bij:

  • Acne,
  • Mee-eters,
  • Gerstekorrels.

Het gebruik van Salicylzuur moet langzaam opgebouwd worden. Begin bijvoorbeeld met om de dag ‘s avonds aanbrengen. Wanneer u merkt dat de huid het aankan mag het opgeschroefd worden naar dagelijks gebruik. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Was na gebruik altijd goed de handen en bescherm de huid met spf.

meditopics salicylzuur

Allergisch voor aspirine? Dan raden wij het gebruik van Meditopics Salicylzuur af i.v.m. mogelijke allergische reacties.

Meditopics Hydraterende Crème met spf 15

Mediotopics Hydraterende Crème heeft een hoge concentratie aloë-vera, amandel- en jojobaolie en vitamine E. Daarnaast biedt deze crème met UVA en UVB filters ook bescherming tegen de zon. Deze crème kan goed gebruikt worden in combinatie met de peeling producten van Meditopics om de huid te verzorgen na een peeling. Maar ook wanneer u geen gebruik maakt van een peeling is dit een fijne crème voor dagelijks gebruik. De crème is hypoallergeen en parfumvrij, waardoor ook mensen met een gevoelige huid of andere huidproblemen gebruik kunnen maken van deze dagcrème.

meditopics hydraterende creme spf15

Meditopics Zonbescherming: spf 50 en spf 25

Als aanvulling van uw dagelijkse beauty routine raden we u aan de huid altijd te beschermen tegen de invloeden van de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met een goede factor om huidveroudering, verbranding en huidziekten te voorkomen. De zonnebrand van Meditopics bevat géén parfum, minerale oliën en parabenen en is hypoallergeen. Hierdoor is deze zonnebrand ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid, acne of andere huidaandoeningen.

meditopics zonbescherming spf25

 

Meer weten over het gebruik van zonnebrand? Lees dan ook eens onze andere blog: