Prijzen

Welkom bij Centifolia Rotterdam! Onderstaand vindt u alle prijzen van de behandelingen die wij bij Centifolia Rotterdam geven. Heeft u vragen of opmerkingen over de prijzen, dan kunt u contact met ons opnemen! Indien u direct een afspraak wilt maken, ga dan naar ons online afspraken formulier.

Vergoeding

Als medisch schoonheidsspecialist in Rotterdam bespreek ik de wensen en mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Als medisch schoonheidsspecialist zijn wij aangesloten bij de zorgverzekeraar, dat wil zeggen dat diverse behandelingen vergoed kunnen worden.

Gratis consult

Voor iedere behandeling bij Centifolia doen wij een huidanalyse. Zelfs als het gaat om de voeten gaan wij eerst analyseren voordat we daadwerkelijk de behandeling geven. Daarnaast bieden wij gratis consult, neem hiervoor contact met ons op.

Gratis parkeren

Centifolia ligt in Rotterdam Overschie. Bij onze schoonheidssalon in Rotterdam kunt u gemakkelijk parkeren. Het parkeren rondom onze salon is ook geheel gratis! U kunt Centifolia gemakkelijk bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Afspraak maken
Gratis consult plannen?