Peeling Rotterdam

Peeling Rotterdam

Bij Beautysalon Centifolia kunt u terecht voor een professionele peeling. Rotterdam is de stad waar ons beautysalon gevestigd is. Vanuit onze schoonheidssalon verzorgen wij diverse peelings. Stress, zon, blootstelling aan luchtvervulling, alcohol, roken, ongezond eten en onvoldoende slaap zijn voorbeelden waardoor de kwaliteit van uw huid achteruit gaat. Dode of beschadigde huidcellen kan de huid naarmate de jaren steeds moeilijker kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het gevolg hiervan kan zijn dat uw huid er grauw, vaal en vlekkerig uit gaat zien. Door de peelings van Beautysalon Centifolia in Rotterdam zal de conditie van uw huid verbeteren. Enkele voorbeelden van behandelingen die Centifolia aanbiedt zijn een gezichtsbehandeling, acne behandeling en ontharing.

Voordelen huidpeeling:

• Verbeterd de huidconditie
• Acne, littekens en fijne lijntjes worden minder zichtbaar
• Het kan pigmentvlekken verminderen
• Het houdt vocht vast
• En volgens de wetenschappelijke literatuur kan glycolzuur (mits gebruikt in combinatie met een zonnebrandcrème) de kans op huidkanker verminderen

Hoe werkt een peeling?

Een peeling, ook wel exfoliant genoemd, is een belangrijk onderdeel voor een goede huidverzorging. Tijdens een peeling wordt een dun laagje van uw huid verwijderd, het verwijdert dode huidcellen. Hierdoor krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien. Dit wordt bij Centifolia, peeling Rotterdam, op een veilige en gecontroleerde manier gedaan. Afhankelijk van uw huidtype wordt er bij Centifolia de geschikte peeling bepaald.

Glycolzuurpeeling in Rotterdam

De glycolzuurpeeling is een goede behandeling om huidveroudering tegen te gaan. De glycolzuur die wordt gebruikt tijdens deze peeling zal de conditie van uw huid verbeteren. Ook zal de huid beter vocht gaan vasthouden.

Salicylzuurpeeling in Rotterdam

Heeft u last van een vette en onrustige huid? Dan is de salicylzuurpeeling geschikt voor u. Salicylzuur lost vet op en kan hierdoor dieper in de poriën dringen. In sommige gevallen wordt er gebruikt gemaakt van iets diepere peelings deze zijn goed werkzaam tegen pigmentvlekken.

Centifolia: peeling Rotterdam

Tijdens uw eerste bezoek bepalen wij welke peeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten en de nazorg. Daarnaast zullen wij uw vragen beantwoorden en bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Bij Beautysalon Centifolia krijgt u altijd eerlijk advies. Wij geven u en uw huid persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat uw huid er weer stralend uit gaat zien. Hierbij maken we gebruik van de beste schoonheidsmiddelen. Maak snel een afspraak op onze website voor een peeling van de huid of neem contact met ons op.