Lip fillers: Alles wat je wil weten over fillers in je lippen

lipfillers

Overweeg je om je lippen te laten opvullen? Dan heb je misschien veel vragen. Omdat het altijd verstandig is om wat onderzoek te doen voor je een cosmetische behandeling laat uitvoeren hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Zijn lip fillers veilig?

Hyaluronzuur is een natuurlijk product dat is na gemaakt en omgezet is in een gelvorm. Omdat het een stof is die bekend is voor je lichaam is het veilig in gebruik en wordt het product ook geleidelijk aan weer afgebroken door het lichaam.

Kun je lip fillers verwijderen?

Wanneer je vindt dat er teveel fillers in je lippen zitten kunnen deze ook weer verwijderd worden. Hiervoor wordt Hyaluronidase toegepast. Dit is een stofje dat het Hyaluronzuur weer oplost.

Waar worden fillers voor gebruikt?

Lip fillers kunnen gebruikt worden om de lippen voller of symmetrisch te maken. Daarnaast kunnen fillers ook gebruikt worden om rimpels rond de mond te verzachten.

Hoelang blijven lip fillers zitten?

De duur van het resultaat is verschillend per persoon, maar je kunt er zeker vanuit gaan dat het resultaat zeker 6 maanden tot een jaar goed zichtbaar is. Om optimaal van het resultaat te kunnen genieten adviseren we zeker ieder jaar de lippen bij te laten werken.

Wanneer mag je geen lip fillers nemen?

Er zijn een aantal contra indicaties voor het laten opvullen van je lippen met Hyaluronzuur. Neem daarom altijd eerst contact op met onze specialisten om teleurstellingen te voorkomen. Enkele gevallen waarin we de behandeling niet kunnen uitvoeren zijn:

  • Bij een actieve koortslip (herpes simplex infectie),
  • Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft,
  • Wanneer er al permanent vulmateriaal aanwezig is of wanneer er niet zeker is welk vulmateriaal er aanwezig is,
  • Als je eerder een overgevoelige reactie op Hyaluronzuur gehad hebt.

Waar zijn lip fillers van gemaakt?

Fillers worden gemaakt van Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk product dat is na gemaakt en omgezet is in een gelvorm. Het is een lichaamseigen stof.

Waar kun je lippen laten opvullen?

Tegenwoordig zijn er steeds meer plaatsen waar de een lip vergroting kunt laten uitvoeren, zo ook bij onze schoonheidssalon in Rotterdam. De behandeling wordt uitgevoerd door onze dermatoloog en cosmetisch specialist Niels Deenen.

Wat kosten fillers voor je lippen?

Het opvullen van de lippen bij onze salon in Rotterdam kost €300,- inclusief een consult. Het resultaat is direct zichtbaar. Het corrigeren van lijntjes bij de bovenlip kost €350,- ook deze behandeling is inclusief een consult en advies van een professional.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Voor we beginnen met het opvullen van je lippen, krijg je een uitgebreid consult. We bespreken de wensen en geven je advies over de benadeling,

Doet het pijn om je lippen te laten opvullen?

Bij deze behandeling wordt er Hyaluronzuur met een klein naaldje ingebracht in de lippen. Het is goed te doen, maar we kunnen natuurlijk niet ontkennen dat je dit wel voelt. Echter, onze dermatoloog en cosmetisch specialist Niels Deenen gebruikt een canule. Hiermee wordt eerst een gaatje aan de zijkant van de mond geprikt, door dat gaatje wordt de canule ingebracht. Het opvoeren van de canule kan wel gevoelig zijn maar is minder pijnlijk dan prikken met een naald.

Vanaf welke leeftijd kun je lip fillers nemen?

Het laten opvullen van de lippen is tegenwoordig enorm populair, ook onder jonge meiden. Bij Centifolia geven wij alleen filler behandelingen aan mensen die 18 jaar of ouder zijn.

Zat jouw vraag er niet bij? Dan mag je ons altijd bellen. Onze specialisten staan je graag te woord over de behandelingen. Stel gerust alle vragen die hebt over het laten opvullen van je lippen. Ben je na het lezen van deze blog overtuigd en kun je niet wachten om je lippen te laten opvullen? Maak dan een afspraak voor lip fillers in Rotterdam bij schoonheidssalon Centifolia.

Afspraak maken>