Mijn naam is Diana Dollee en ik ben medisch schoonheidsspecialiste met een bijzondere persoonlijke motivatie en missie. Toen ik negen maanden oud was heb ikzelf een brandwond aan mijn bovenlip opgelopen, hierdoor heb ik littekens opgelopen midden in mijn gezicht. Dit heeft gevoelens van onzekerheid en verdriet veroorzaakt in mijn puberteit. Inmiddels zijn deze littekens niet alleen een deel van mijn verleden maar ze hebben mij ook een hoop geleerd en gebracht.

Welkom bij

CENTIFOLIA

Heb je last van onzuiverheden, een rode huid met vaatjes of een doffe grauwe huid en voel je je hier regelmatig ongemakkelijk door? Word je onzeker als je in de spiegel kijkt en droom je van een stralende en gezonde huid? Als geen ander en uit eigen ervaring begrijpen je volledig en staan wij klaar om je te helpen.

Wil je jouw natuurlijke schoonheid versterken? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze professionele huidkliniek biedt effectieve en persoonlijke schoonheidsbehandelingen.

Onze ervaren huidspecialisten staan voor je klaar, ongeacht of je te maken hebt met acne, rosacea, pigmentatie, rimpels, couperose of overbeharing in het gelaat. We bieden persoonlijke aandacht en eerlijk advies, met altijd een intakegesprek om goed te starten. Wij begrijpen dat jouw huid uniek is, en daarom richten we ons op verschillende factoren, zoals voeding, huidproducten en levensstijl, die van invloed zijn op jouw huid.

Kom langs in onze eigen huidpraktijk voor:

  • Een persoonlijke huidanalyse
  • Advies en huidverzorging op maat
  • Verschillende soorten peelings
  • Microneedling (dermapen)
  • Laser- en IPL-behandelingen
  • Rosacea en couperose
  • Elektrisch Epilatie
  • Gezichtsbehandeling naar keuze

Centifolia Huidpraktijk Rotterdam helpt graag mensen met huidklachten en het verbeteren van hun huidproducten die zij thuis gebruiken.

Ontharings

Laserontharing

Ontharings

In onze ontharingspraktijk zorgen we voor een gladde, zijdezachte huid met resultaatgerichte methoden.

Huidpraktijk

Wij kijken graag mee naar uw huid!

Laser

behandeling

Met onze laser kunnen we couperose, roodheid, fijne lijntjes en rest acne in het gezicht verbeteren. Hierdoor krijg je een stralende en egalere huid.

over

centifolia

Natuurlijke schoonheid, Versterkt door Centifolia!

Bij Centifolia Huidpratijk Rotterdam is het onze passie en uitdaging om mensen met huidproblemen te helpen. We streven naar een gave, vitale huid die jou laat stralen, en bovenal, die je kunt voelen!

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in acné behandelingen en erkend behandelaar door zorgverzekeraars. Hierdoor kun je mogelijk aanspraak maken op de vergoeding: informeer bij jouw verzekering. Met de huidspecialistische behandelingen behalen wij buitengewoon mooie resultaten.

Veilige fillers met
natuurlijk resultaat

Huidproducten zonder
irriterende stoffen

Arts is lid van de NVDV

Schoonheidsspecialiste is van Anbos

Ons

team

Diana Dollee

Ik ben Diana Dollee, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste sinds 2009. In 2012 voltooide ik de basis pedicureopleiding, en momenteel ben ik enthousiast bezig met de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste bij U-Consultancy in Utrecht. Deze opleiding biedt me de unieke kans om te worden opgeleid door dermatologen, waardoor mijn kennis en begrip van dermatologische huidaandoeningen en de bijbehorende behandelingen aanzienlijk worden vergroot.

Ik volg mijn studie met oprecht plezier en passie, en dit komt voort uit persoonlijke ervaring. Als baby heb ik namelijk een brandwond in mijn gezicht opgelopen, waardoor ik maar al te goed begrijp hoe vervelend huidproblemen en schade kunnen zijn. Dit heeft bij mij een diepe affiniteit met huidverzorging gewekt.

Bij elke behandeling staat de cliënt voor mij op de eerste plaats, en mijn voornaamste doel is om het best mogelijke resultaat te behalen.

Niels Deenen

Niels Deenen, een bekwame dermatoloog bij het Groene Hart ziekenhuis, heeft zich gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde. Gedurende zijn specialisatie in het Erasmus MC heeft hij uitgebreide training ontvangen in diverse behandelingen, waaronder injectables en hyaluronzuur fillers. Hij streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en hecht grote waarde aan het opstellen van een eerlijk en realistisch behandelplan in overleg met jou.

Natuurlijke schoonheid,
Versterkt door Centifolia!

Testimonials

klanten vertellen

“Dankzij een rimpel behandeling bij Centifolia door Niels ben ik er jonger en frisser uit gaan zien, iets wat door mijn omgeving direct werd opgemerkt. Ik kan het iedereen aanraden!”

Anna

“De wallen onder mijn ogen heb ik laten behandelen. Hier ben ik zeer tevreden over, een deskundige en eerlijke arts. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en dat stelt je op je gemak.”

Maurice Krommenhoek

“Na lang twijfelen heb ik besloten mijn te kleine lippen op te laten vullen met fillers. Ik kreeg deskundig advies. De behandeling ging snel en ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

Michelle

Ik ben nu al twee keer langs geweest voor elektrisch ontharen bij Bianca. Ze is een super lieve vrouw en heeft veel kennis. Ze doet haar werk professioneel en met veel geduld. Ik ben jou straks eeuwig dankbaar 🙏 …

Sabina Lina