Skinbooster behandeling Rotterdam

Skinbooster gezicht of decolleté is een behandeling zonder naalden, of huidbeschadiging, het geeft de huid een directe boost en revitaliseert de huid van binnenuit. Na 1 behandeling voelt de huid al gladder en steviger aan en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Hoe werkt onze Skinbooster behandeling?

De behandeling kan in elk seizoen worden uitgevoerd.

Onze PRX-T33 No Needle Skinbooster is een peeling met een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skinboosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. Het geheim ligt in een unieke samenstelling op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en waterstofperoxide in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken op verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen terwijl de waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

De belangrijkste actieve componenten bij de PRX-T33 No Needle Skinbooster zijn waterstofperoxide, trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat u een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics, deze producten krijgt u na een behandeling in proefjes mee.

Voor welke gebieden werkt de Skinbooster?

Met de Skinbooster behandeling kunnen de volgende gebieden worden behandeld: het gezicht, de hals, de decolleté en het lichaam.

Voordelen van de Skinbooster behandeling

De behandeling wordt zonder naalden uitgevoerd en is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling heeft een korte behandeltijd zonder frosting. De behandeling zorgt vrijwel direct voor een herstelde natuurlijk glans van de goed gehydrateerde huid die tevens weer stevig aanvoelt.

Wat zijn contra indicaties van de Skinbooster?

  • Onder 18 jaar
  • Zwanger of borstvoeding
  • Bestraling
  • Herpes of actieve infectie
  • Kojinezuurallergie
  • Geïrriteerde huid
  • Gebruik van Retinol, Retoinezuur, Vitamine A, Tretinoine crème

 

Interesse in een Skinbooster behandeling in Rotterdam?

Je kunt contact opnemen via 06-14396528 voor advies of direct een afspraak boeken via onderstaande formulier.

Laden...
  • Kuur van vier behandelingen gezicht + decolleté €375
  • 1 PRX-T33 behandeling met microneedling €145
Afspraak maken