Rosacea Behandeling

Als uw gezicht eruit ziet alsof u bloost en u bobbeltjes hebt die een beetje op acne lijken… Dan kunt u een huidaandoening hebben die rosacea wordt genoemd. Uw arts kan geneesmiddelen en andere behandelingen voorstellen om uw symptomen te beheersen. En er zijn genoeg stappen die u thuis kunt nemen om deze huidaandoening onder controle te krijgen. Daarnaast is het belangrijk dat u zich laat adviseren, dit kunt u doen bij de Rosacea Specialist Rotterdam.

Rosacea symptomen

Het eerste wat opvalt is de roodheid op wangen, neus, kin en voorhoofd. Minder vaak, maar zeker mogelijk, kan roodheid verschijnen op nek, hoofd, oren of borst. Na een tijdje zullen de gebroken bloedvaten zichtbaar worden. Deze kunnen zelfs gaan verdikken en opzwellen. Meer dan de helft van de mensen met rosacea krijgen ook oogproblemen zoals roodheid, zwellingen en pijn.

Andere symptomen die u kunt krijgen zijn:

 • Stekende en branderige huid;
 • Een ruwe, droge huid;
 • Een gezwollen, bolvormige neus;
 • Grotere poriën;
 • Gebroken bloedvaten op je oogleden;
 • Plekken op je oogleden;
 • Problemen met zien;
 • De symptomen komen en gaan. Ze kunnen een paar weken erg aanwezig zijn, vervagen en dan weer terugkomen.

Rosacea natuurlijk behandelen

Behandelen is een must, dus zorg ervoor dat u een Rosacea Specialist bezoekt. Als u niet voor uw rosacea zorgt, kunnen roodheid en zwelling erger worden en permanent blijven. Het is van belang dat de Rosacea Specialist Rotterdam de huid te zien krijgt zodat er een aangepaste behandeling kan worden gemaakt. De ernst van de rosacea bepaald welke behandeling er wordt toegepast. Ook wordt er gekeken naar de leeftijd en geslacht.

Rosacea Specialist Rotterdam

Patiënten die veel en langdurig last hebben van rosacea, zijn vaak zowel bij een huisarts of Dermatoloog als bij een schoonheidsspecialist onder behandeling. De huisarts of Dermatoloog kan medicijnen voorschrijven die aansluiten op de behandeling bij de schoonheidsspecialiste.

Rosacea Behandeling Schoonheidsspecialiste

De schoonheidsspecialiste kan uw huid behandelen en productadvies geven. Hierdoor komt de huid tot rust en verbetert de huidstructuur. Daarnaast behandelt de schoonheidsspecialist problemen die voortkomen uit rosacea, zoals littekens. Bij Centifolia vinden wij het belangrijk dat u uw zelfvertrouwen weer terug krijgt! Wilt u weten wat u kunt doen om rosacea thuis te verminderen? De schoonheidsspecialist geeft u graag advies!

Rosacea behandeling vergoeding

Geen verwijzing nodig
Voor de behandelingen van rosacea door de schoonheidsspecialist heeft u geen verwijzing van een huisarts of Dermatoloog nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt.

Rosacea vergoeding afhankelijk van soort behandeling en voorwaarden zorgverzekering
In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

Interesse in een Rosacea behandeling in Rotterdam?

Wilt u graag van uw rosacea af? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. Of maak direct een afspraak:

Laden...
 • Rosaceabehandeling (30 min) € 38,50
 • Rosaceabehandeling (60 min) € 69,95
 • Rosaceabehandeling (30 min) € 45,-
 • Rosaceabehandeling (60 min) € 78,-
rosacea specialist rotterdam
Afspraak maken