Rimpel

BEHANDELING

Rimpels iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken Deze ontstaan door natuurlijke huidveroudering, levensstijl, hormonale veroudering en blootstelling aan zonlicht. De voornaamste oorzaak hiervoor is het afnemen van de eiwitten: collageen en elastine. Bindweefsel bestaat voor een groot deel uit collageen. Doordat collageen slijt door samentrekking en beweging ontstaan er rimpels. Een fronsrimpel tussen de ogen of lijntjes bij de mond kunnen een sombere of strenge indruk geven. In zo’n geval kan een rimpelbehandeling uitkomst bieden. Onze huidspecialisten in Rotterdam bieden verschillende behandelingen tegen rimpels aan. Met én zonder injectables.

Op naar een stralende huid!

Rimpelbehandeling Rotterdam

Naast de garantie van een natuurlijk resultaat bij een filler behandeling geven onze consulenten ook graag uitleg voor het maken van de juiste behandelkeuze tussen fillersBotox of  huidverbetering.

Bij huidkliniek Centifolia in Rotterdam kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, waaronder verschillende behandelingen tegen rimpels. Onze huidspecialisten analyseren uw huid en geven een passend advies voor uw situatie. Wilt u liever niet behandeld worden met naalden? Of heeft u daar juist geen bezwaar tegen? Voor we een behandeling starten geven we u graag uitgebreid uitleg over wat de verschillende behandelmethoden voor u kunnen betekenen.

Rimpelbehandeling door specialist

Wanneer u een rimpelbehandeling bij Centifolia ondergaat, wordt u altijd geholpen door een gespecialiseerd behandelaar. Daarom worden injectables in onze kliniek uitgevoerd door een arts dermatoloog met als specialisatie de cosmetische dermatologie. Dit betekent dat arts Niels Deenen naast de opleiding dermatoloog ook de opleiding cosmetische dermatologie gestudeerd heeft in het Erasmus MC te Rotterdam. Hij is specialist op het gebied van injectables en is een ervaren BIG geregistreerd arts..Welke behandeling we toepassen voor het verwijderen van rimpels is afhankelijk van het soort rimpel. Soms kunnen fijne rimpels een stuk vermindert worden door goede huidverzorging. Zijn de rimpels wat dieper dan zijn er andere behandelingen mogelijk.

 

“Mijn huid is een stuk voller en mooier geworden dankzij een enterpen behandeling bij Centifolia!”

Melissa

Onze 3 methoden om rimpels te behandelen

Injectables

Maar wat zijn injectables nu eigenlijk precies? Het woord injectable betekent eigenlijk gewoon dat iets ‘injecteerbaar’ is. Met injectables kunnen rimpels worden behandeld en kan volumeverlies in het gezicht worden hersteld. Er zijn twee soorten injectables: botuline toxine en fillers. Injectables zijn ideaal voor het behandelen van bijvoorbeeld fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Injectables zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. voor het herstellen van gezichtscontouren en het opvullen van rimpels, groeven of plooien. Je vult de rimpel dus op, waardoor uw huid weer gladder oogt. bijvoorbeeld fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Injectables zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

fillers man voorhoofd rimpels

Fillers

Fillers zijn injectables. Wij werken met A-merken, zoals Belotero. Dit is een moderne en veilige manier om rimpels te behandelen. Hyaluronzuur fillers zijn niet-permanente fillers die op termijn langzaam door het lichaam worden afgebroken. Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en volume toevoegt.

Microneedling

Deze behandeling is geen injectable, omdat er niets wordt geïnjecteerd..Bij microneedling wordt de huid op minuscule wijze geperforeerd, hierdoor raakt de huid licht beschadigd. Tijdens het herstel van deze minuscule beschadigingen maakt de huid groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er meer collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor zal uw huid, dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler worden. Ook worden fijne rimpels hiermee verminderd. De microneedling behandeling wordt bij ons uitgevoerd met de Enterpen. Als u hier meer informatie over wilt kunt hier meer over de Enterpen lezen, of uw vragen stellen aan een van onze specialisten.

Rimpelbehandeling zonder naald

Er zijn natuurlijk ook rimpelbehandelingen zonder naald mogelijk. Deze hebben uiteraard een ander effect dan injectables. Laat u altijd goed adviseren door onze specialisten. Dan weet u wat u kunt verwachten van de behandeling.

  • Signature Face lift peeling; het goed verzorgen en hydrateren van uw huid is natuurlijk een essentieel onderdeel in de strijd tegen het verouderingsproces. Daarom is het aan te raden preventief een gezichtsbehandeling te ondergaan. Op deze manier pleegt u structureel onderhoud aan uw huid. Speciaal voor rimpels en fijne lijntjes hebben wij een Signature Face lift peeling. Bij deze behandeling wordt er een intense Vitamine C cocktail ingezet om uw huid te verjongen.
  • Microdermabrasie; microdermabrasie is een peeling techniek waarmee de bovenste huidlaag verwijderd wordt. Hierdoor komt er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn. Uw huid blijft intact en de microdermabrasie behandeling is pijnloos. Deze behandeling wordt ingezet bij verschillende huidaandoeningen, maar ook tegen de vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Wanneer u zich ergert aan lijntjes of rimpels, zijn er altijd ruim voldoende oplossingen. Ga in gesprek met een specialist en laat u adviseren over de mogelijkheden. Onze huid experts helpen u graag verder.