Peeling Rotterdam

Bij Beautysalon Centifolia kunt u terecht voor een professionele peeling. Rotterdam is de stad waar ons beautysalon gevestigd is. Vanuit onze schoonheidssalon verzorgen wij diverse peelings. Stress, zon, blootstelling aan luchtvervulling, alcohol, roken, ongezond eten en onvoldoende slaap zijn voorbeelden waardoor de kwaliteit van uw huid achteruit gaat. Dode of beschadigde huidcellen kan de huid naarmate de jaren steeds moeilijker kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het gevolg hiervan kan zijn dat uw huid er grauw, vaal en vlekkerig uit gaat zien. Door de peelings van Beautysalon Centifolia in Rotterdam zal de conditie van uw huid verbeteren.

Voordelen huidpeeling:

 • Verbeterd de huidconditie;
 • Acne, littekens en fijne lijntjes worden minder zichtbaar;
 • Het kan pigmentvlekken verminderen;
 • Het houdt vocht vast;
 • En volgens de wetenschappelijke literatuur kan glycolzuur (mits gebruikt in combinatie met een zonnebrandcrème) de kans op huidkanker verminderen

Peeling behandeling in Rotterdam boeken

Wilt u graag de huid verbeteren? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. U kunt ook onze informatiebrief downloaden of hieronder direct een afspraak maken;

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Hoe werkt een peeling?

Een peeling, ook wel exfoliant genoemd, is een belangrijk onderdeel voor een goede huidverzorging. Tijdens een peeling wordt een dun laagje van uw huid verwijderd, het verwijdert dode huidcellen. Hierdoor krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien. Dit wordt bij Centifolia, peeling Rotterdam, op een veilige en gecontroleerde manier gedaan. Afhankelijk van uw huidtype wordt er bij Centifolia de geschikte peeling bepaald.

Werkwijze Peeling

De huid wordt gereinigd. Zodat alle oude huidcellen en vet van de bovenste huidlaag wordt verwijderd. De vloeistof voor de peeling wordt op de te behandelen huiddelen aangebracht. De inwerktijd varieert afhankelijk van de aandoening, de reactie van de huid en het gebruikte middel voor de peeling. Vervolgens wordt de vloeistof op de huid geneutraliseerd en met water verwijderd. Oppervlakkige peelings kunnen meerdere keren kort na elkaar uitgevoerd worden voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Erg belangrijk na de behandeling is dat de goed beschermt moet worden huid tegen de zon, omdat de huid zijn natuurlijk bescherming tegen de UV straling kwijt is.

Hoe reageert de huid op de behandeling

Er ontstaat een rode kleur. Afhankelijk van de soort peeling trekt dit na enkele uren weg, maar bij een diepe peeling kan er soms gedurende weken een roze kleur zichtbaar blijven.

Na een paar dagen kan de huid wat vervellen door dat er een versnelde afschilfering van de hoornlaag plaats vindt. Ook kan er dan soms een wat jeuk ontstaan. De bovenste huidlaag laat soms los waardoor blaasjes ontstaan waar later korstjes komen die er vanzelf afvallen.

Contra indicaties

 • Actieve herpes simplex;
 • Aanleg tot littekenvorming;
 • Onrealistisch verwachtingspatroon;
 • Donker huidtype 4 en 5 (i.v.m. ontwikkelen pigmentstoornissen);
 • Orale retinoïden binnen zes maanden voor de chemische peeling en bacteriële infectie in het te behandelen gebied;

Werkwijze Chemische Peeling

Een Chemische peeling van de huid is een techniek die ontwikkeld is om (diepe rimpels vervagen niet) rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook als de huid vaal of wat vermoeid oogt kan er doormiddel van een chemische peeling de huid opgefrist worden omdat er dode opperhuidcellen verwijderd worden. De huid reageert hierop met een enorm grote aanmaak van collageen en jonge huidcellen. Een gladde, frisse en stevige huid is het resultaat.

Voor de peeling gebruiken wij een lage concentratie van trichloorazijnzuur (15%). Het is een techniek waarbij een product dat op de huid wordt aangebracht om de bovenste huidlagen te verwijderen. Na de genezing komt er een strakkere en jongerlijkende huid tevoorschijn.

Bekijk de video en maak kennis met uw peeling specialist Diana Dollee.

Voor de behandeling

Voor de behandeling bespreken wij met u door over alles wat met de behandeling te maken heeft. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit gesprek geven wij een advies of een geschikte kandidaat bent voor een TCA Peeling. Als wij besluiten de behandeling door te laten gaan, brengen wij van te voren een teststukje op de elleboog aan.

Tijdens de behandeling

Door middel van chemische peeling worden de oppervlakkige huidlagen verwijderd. Door de chemische peeling wordt de huid ter plaatse van de rimpel of de onregelmatigheid geëgaliseerd. Ook (mindere diep liggende) pigmentafwijkingen kunnen op deze wijze worden verminderd. Tijdens deze behandeling voelt u een branderig gevoel, wat ongeveer 2 tot 3 minuten duurt. Daarna wordt het product verwijderd.

Na de behandeling

Na afloop van de behandeling wordt de behandelde huid direct ingesmeerd met een crème. De huid kan strak aanvoelen en na een aantal dagen gaan vervellen. Deze verschijnselen verdwijnen snel na de behandeling. In de meeste gevallen is de huid na enkele dagen genezen en wordt het resultaat van de Peeling zichtbaar. Na de behandeling dient u twee maanden niet te zonnen of gebruik te maken van een hoogtezon. Dit om pigmentatieafwijkingen te voorkomen. Het gebruik van een sunblock is ter zeerste aan te raden, ook in de wintermaanden.

Contra-indicatie

 • Een TCA peeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen.
 • Bij donkere en negroïde huidtypen is het risico op pigmentstoring te groot.
 • Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd in de wintermaanden.

Boek uw peeling behandeling in Rotterdam

Wilt u graag de huid verbeteren? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. U kunt ook onze informatiebrief downloaden of hieronder direct een afspraak maken;

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
 • Peeling (60 min) – € 62,50
 • Chemische Peeling (60 min) – € 66,50
Peeling Rotterdam
Afspraak maken