Pedicure

Heeft u last van uw voeten? Laat uw voeten nakijken door de pedicure! Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns, schimmelnagels, kloven en ingroeiende nagels behandelen, inclusief een voetenscrub en afsluiten met een voedende voetencrème. Kortom kunt u bij Centifolia terecht voor uiteenlopende problemen aan de voeten. 

Pedicure Rotterdam Overschie praktijk Centifolia werkt volgens de code van de voetverzorging, dit houdt in: dat de hoogste eisen worden gesteld aan hygiëne in de praktijk. Tevens wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de beste producten.

Wat houdt een pedicure behandeling in?

In de behandeling worden uw nagels geknipt en eelt verwijdert en – indien aanwezig- likdoorns. Voorafgaand aan de behandeling voert de pedicure een voetonderzoek uit en maakt zo nodig blauwdrukken. De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Indien nodig wordt de cliënt naar een gespecialiseerde collega of naar de huisarts doorverwezen.

Een pedicure behandeling van Centifolia is zowel praktisch nuttig als esthetisch. Bij een pedicure behandeling kijken we naar de gesteldheid van uw voeten en zorgen ervoor dat uw voeten na de behandeling er weer helemaal netjes uitzien. Een fijne voetenscrub en het toepassen van een voedende voetencrème sluit de pedicure behandeling prettig af. De volgende zaken worden behandeld:

 • Nagels knippen
 • Eelt verwijderen
 • Likdoorns behandelen
 • Kloven behandelen
 • Ingroeiende nagels behandelen

Vervolgens behandelt Centifolia ook wratten. Wratten zijn een hpv virus en is een apart verhaal. Hierna wordt alles afgewerkt/glad gemaakt met een nattechniek pedicure freesmachine. Nogmaals worden de voeten gedesinfecteerd en als laatst ingecrèmed.

Onze doelstelling

Als pedicure in Rotterdam Overschie staan wij in voor een aanpak die persoonlijk is. Al onze behandelingen voeren wij uit op basis van gedegen onderzoek.  Wij vinden het belangrijk dat onze behandelingen gestoeld zijn op de nieuwste kennis en technieken. Daarom gaan wij regelmatig op training om onze kennis op niveau te houden. Zo blijven wij ook op hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Wij vinden dan ook een goed huidadvies en een perfecte huidbehandeling erg belangrijk!

Tips voor voetverzorging

Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorging van uw voeten, blijven ze zo lang mogelijk gezond en in conditie. Hieronder een aantal tips die u daarbij helpen:

 • Was uw voeten dagelijks, liefst zonder zeep
 • Droog uw voeten goed af, ook tussen de tenen
 • Gebruik een voetcrème om de huid soepel en in conditie te houden
 • Knip uw teennagels recht en niet te kort en knip geen hoekjes af, om ingroeien te voorkomen
 • Houd uw voeten soepel, door dagelijks voetoefeningen te doen
 • Koop goed passende (leren) schoenen met voldoende ruimte voor de tenen
 • Draag geen knellende kousen of sokken, bij voorkeur zonder naden
 • Kies voor sokken van natuurlijk, absorberend materiaal als katoen of wol
 • Trek elke dag een paar schone sokken aan, om schimmelinfecties te voorkomen
 • Bezoek regelmatig een pedicure met erkend diploma.
 • Uw schoenen gaan langer mee, als u ze regelmatig wisselt. De schoenen nemen lichaamsvocht op tijdens het dragen en kunnen dat alleen afstaan op momenten dat u ze niet draagt. De nacht is daarvoor soms te kort. Een pauze van minimaal 24 uur is daarom af te toe noodzakelijk. Laat de schoenen nooit bij een verwarmingsapparaat versneld drogen. Wij raden u dan aan uw schoenen niet langer dan twee dagen achter elkaar te dragen.
 • Tot slot heel belangrijk bij het kopen van nieuwe schoenen: vaak wordt er gezegd dat nieuwe schoenen moeten uitlopen. Dit is niet waar want een schoen dient direct goed te zitten en niet te knellen want schoenen lopen niet uit!

Interesse in een pedicure behandeling?

Heeft u interesse in een pedicure behandeling van Centifolia? Wat fijn! Wij heten u graag van harte welkom in onze schoonheidssalon in Rotterdam Overschie. Maak direct een afspraak! U kunt direct bellen, een e-mail sturen of via de contactpagina opnemen. Benieuwd wanneer u terecht kan? Kijk dan even op onze openingstijden pagina. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor onze overige schoonheidsbehandelingen. Meer informatie over onze overige schoonheidsbehandelingen vindt u hier. Maak direct een afspraak voor een Pedicure in Rotterdam:

Laden...
 • Standaardbehandeling (45 min) € 29,50: Nagels verzorgen, behandelen eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, schimmel nagels behandelen. Graag voor de behandeling uw nagellak verwijderen.
 • Standaardbehandeling (60 min) € 37,75: Nagels verzorgen, behandelen eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, schimmel nagels behandelen. Graag voor de behandeling uw nagellak verwijderen.
 • Pedicure de luxe (60 min) € 41,00: Standaard pedicure 45 minuten inclusief een korte voetmassage van 15 minuten. Nagels Knippen, verwijderen eelt, likdoorns, kloven, frezen, nagelomgeving verzorgen, schimmels nagels, peeling en een voetmasker inclusief een voetmassage.
pedicure rotterdam overschie
Afspraak maken