Injectables

Bij onze schoonheidssalon in Rotterdam kunt u ook komen voor een Botox Rotterdam behandeling. Onderstaand leggen wij botox in het kort uit en hebben wij de prijzen voor u opgeschreven. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op. Of maak meteen een afspraak!

Botox Rotterdam: de behandeling

Botox (afkomstig van het woord Botuline toxine) wordt in kleine hoeveelheden, geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de rimpels. De spierspanning wordt op dit gebied sterk verminderd waardoor rimpels vervagen. Door de jaren heen zijn er veel onderzoeken gedaan op het gebied van botox en ook wat de lange termijn effecten zijn. Botox is geheel veilig en is goedgekeurd door de FDA (Food & Drug Administration).

De behandeling is nagenoeg pijvrij, maar omdat de huid op sommige plekken gevoeliger is kan er een verdovende crème worden gebruikt. Na de behandeling, die vaak rond de 20 minuten duurt, wordt de huid gekoeld om de zwelling te verminderen. Daarna kan men direct naar huis.

Deskundige Botox Rotterdam

Botox is een veilig product, het is zeer belangrijk dat het deskundig wordt toegediend.  In schoonheidssalon in Rotterdam wordt dit gedaan door een gediplomeerd medisch schoonheidsspecialist. Inmiddels wordt Botox zeer succesvol ingezet om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels bij mannen en vrouwen te verminderen of te laten verdwijnen.

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is al na 3 tot 6 dagen zichtbaar, na 14 dagen is het optimaal. Het effect houdt circa 3 tot 6 maanden aan, en de behandeling kan hierna zonder problemen herhaald worden. Naarmate een Botox behandeling vaker wordt herhaald houdt het effect op de rimpels langer aan.

Wat is botox eigenlijk?

Botuline toxine is een neurotoxisch gif, dat door de bacterie Clostridium botulinum wordt geproduceerd. Het is een eiwit dat op zenuwcellen inwerkt en het wordt voor verschillende medische toepassingen gebruikt. Het wordt in kleine hoeveelheden en sterk verdund geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de mimische rimpels.

Nazorg

Indien u bloed verdunnende medicijnen gebruikt (zoals Marcomar, Sinaspril, Sintrom, Ascal, APC, kinderasperine) moet u dit melden tijdens het consultgesprek met de specialist.

  • Liggen /slapen: raden wij u af binnen 4 uur na de Botox behandeling te gaan liggen en/of slapen.
  • Zonnebaden: wij raden u af te zonnebaden of zonnebanken binnen één week na een behandeling met Botox of fillers.
  • Alcohol: wij raden u af op de dag van de behandeling alcohol te nuttigen.
  • Drukverhogende activiteiten vermijden: na een Botox behandeling kan dit na 48 uur weer.

Interesse in een Botox behandeling in Rotterdam?

Heeft u interesse in een Botox behandeling in Rotterdam? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. Of maak direct een afspraak:

Laden...
Afspraak maken