Injectables

Bij onze schoonheidssalon/huidkliniek in Rotterdam kunt u terecht voor injectables. Onze dermatoloog opgeleid in het Erasmus MC te Rotterdam, biedt tijdelijke spierontspanners en fillerbehandelingen aan. Deze behandelingen kunnen rimpels in je voorhoofd, fronsrimpels of juist kraaienpootjes tijdelijke verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Onderstaand leggen wij onze in het kort onze behandeling uit en hebben wij de prijzen voor u opgeschreven. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op. Of maak meteen een afspraak!

Bekijk de video en maak kennis met onze dermatoloog en specialist in cosmetische geneeskunde Niels Deenen.

Kosten injectables

In de tabel hieronder vind je de prijzen voor injectables.

Voorhoofd 125
Frons 125
Kraaienpootjes 125
Gummy smile (tandvleeslach) 75
Bunny Lines 75
Kin (putjes) 75
Overmatig zweten (oksels) 325
Combinatie van 2 zones 225
Combinatie van 3 zones 325

Injectables Rotterdam: de behandeling

Bij onze behandelingen wordt in kleine hoeveelheden, geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de rimpels. De spierspanning wordt op dit gebied sterk verminderd waardoor rimpels vervagen. Door de jaren heen zijn er veel onderzoeken gedaan op het gebied van injectables en ook wat de lange termijn effecten zijn. Onze injectable behandeling is geheel veilig en de producten zijn goedgekeurd door de FDA (Food & Drug Administration).

De behandeling kan soms een beetje gevoelig zijn omdat de huid op sommige plekken gevoeliger is, dan kan er een verdovende crème worden gebruikt. Na de behandeling, die vaak rond de 20 minuten duurt, kan men direct naar huis.

Boek via onderstaande boekingstool jouw afspraak voor injectables in.

Laden...

Deskundigheid Injectables Rotterdam

Onze behandelingen worden uitgevoerd met een veilig product, het is daarnaast zeer belangrijk dat deze deskundig wordt toegediend. In onze schoonheidssalon/huidkliniek in Rotterdam wordt dit gedaan door cosmetisch dermatoloog arts Niels Deenen.

Niels is uiterst gemotiveerd, zeer bekwaam en ervaren om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen. U staat altijd voorop en hij neemt alle tijd voor u.

Inmiddels worden onze injectables zeer succesvol ingezet om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels bij mannen en vrouwen te verminderen of te laten verdwijnen.

injectables man voorhoofd fronsrimpel rimpelsResultaat

Het resultaat van de behandeling is al na 3 tot 6 dagen zichtbaar, na 14 dagen is het optimaal. Het effect houdt circa 3 tot 6 maanden aan, en de behandeling kan hierna zonder problemen herhaald worden. Naarmate een behandeling vaker wordt herhaald houdt het effect op de rimpels langer aan.

Wat zijn injectables eigenlijk?

De injectable is een eiwit dat op zenuwcellen inwerkt en het wordt voor verschillende medische toepassingen gebruikt. Het wordt in kleine hoeveelheden en sterk verdund geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de mimische rimpels.

fillers gezichtsbehandeling rimpels kraaienpotenNazorg

Indien u bloed verdunnende medicijnen gebruikt moet u dit melden tijdens het consultgesprek met de specialist.

  • Liggen /slapen: raden wij u af binnen 4 uur na de behandeling te gaan liggen en/of slapen.
  • Zonnebaden: wij raden u af te zonnebaden of zonnebanken binnen één week na een behandeling.
  • Alcohol: wij raden u af op de dag van de behandeling alcohol te nuttigen.
  • Drukverhogende activiteiten vermijden: na een behandeling kan dit na 48 uur weer.

Veiligheid en richtlijn

Cliënten weten niet altijd dat de arts die de behandeling uit gaat voeren een specialist is of iemand met een medische achtergrond die ook injectables doet. Een cliënt moet er van op aan kunnen dat de behandelend arts een deskundige op dit gebied is. Niels Deenen is zo’n specialist, hij is dermatoloog en heeft een cosmetische opleiding gevolgd aan het Erasmus MC te Rotterdam. Tevens voldoet onze praktijk aan alle hygiëne-eisen.

 

Ervaringen injectables bij Centifolia

fillers behandeling rotterdam “Dankzij een rimpel behandeling bij Centifolia door Niels ben ik er jonger en frisser uit gaan zien, iets wat door mijn omgeving direct werd opgemerkt. Ik kan het iedereen aanraden!”

– Anna

lip filler ervaringen “Na lang twijfelen heb ik besloten mijn te kleine lippen op te laten vullen met fillers. Ik kreeg deskundig advies. De behandeling ging snel en ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

– Michelle

 

Interesse injectables Rotterdam?

Heeft u interesse in een injectables behandeling in Rotterdam? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. Of maak direct een afspraak:

Laden...

Onze dermatoloog en cosmetisch arts Niels Deenen, een geslaagde ingreep begint bij een goede arts!

niels deenen

Niels werkt als dermatoloog in het Groene Hart Ziekenhuis en is getraind in het Erasmus MC in Rotterdam. Het eerste academische ziekenhuis in Nederland met een opleiding voor cosmetische dermatologie (Volkskrant, juni 2019).

Afspraak maken
Gratis consult plannen?