Gezichtsbehandeling Rotterdam

Bent u opzoek naar een beautysalon voor een ontspannend gezichtsbehandeling? Rotterdam kent uiteraard vele schoonheidssalons, maar bij Centifolia bent u in elk geval verzekerd van persoonlijke aandacht voor uw huid. Wij voeren professionele gezichtsbehandelingen uit voor elk type huid en laten uw huid weer stralen!

Basis gezichtsbehandeling (60 min)

Een basis gezichtsbehandeling met de producten van Paul’s Choice verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid en heeft een revitaliserend effect. Tevens zorgt de samenstelling voor celvernieuwing en geeft een gezonde glans. Het verminderd de oneffenheden in de huid.

  • Oppervlaktereiniging van de huid;
  • Dieptereiniging van de huid, peeling of Lysing;
  • Onzuiverheden verwijderen;
  • Wenkbrauwen epileren;
  • Bovenlip ontharen;
  • Voedend masker;
  • Afsluiten met een serum, verzorgende crème en zonnebrandcrème.

Acné-behandeling (60 min)

Acné is een veelvoorkomend huidprobleem een vervelende aandoening. Van flinke acne in het gelaat kunt u behoorlijk onzeker worden. Een belangrijke factor is om de huid mild te gaan verzorgen, dus met milde producten. Hierbij maken wij gebruik van een water oplosbare cleanser, milde peeling, een masker met vitamine C, gecombineerd met een crème die speciaal voor u uitgezocht wordt of speciaal voor u wordt samengesteld, hierdoor komen wij tot verrassende resultaten. De behandeling is vooral gericht op het reactiveren van het zelfherstellend vermogen van de huid.

Gezichtsbehandelingen bij Centifolia Rotterdam

Wij onderzoeken als eerste uw huid en bespreken mogelijke problemen met u. De huidspecialiste bespreekt met u welke behandelingen voor u de beste zijn en er wordt een keuze gemaakt uit onze producten. Het is belangrijk díe producten te kiezen die het beste bij uw huid passen. Centifolia maakt gebruik van de producten van Image Skincare: topproducten voor de huid, ontwikkeld door dermatologen en huidspecialisten. De behandeling met Image Skincare bereikt ook de diepere huidlagen en door de prikkelende werking van deze producten zult u uw huid voelen tintelen. Het resultaat van de behandeling is dat fijne lijntjes verdwijnen, de doorbloeding van de huid toe neemt en kleine beschadigingen van de huid, bijvoorbeeld door de zon, zullen vervagen.

Bekijk de video en maak kennis met uw specialist in gezichtsbehandelingen Diana Dollee.

Interesse in een gezichtsbehandeling in Rotterdam?

Wilt u graag de huid verbeteren? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. Of maak direct een afspraak:

Laden...
  • Basis gezichtsbehandeling (60 min) € 69,95
  • Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 min) €87,95
Gezichtsbehandeling Rotterdam
Afspraak maken