Duo schoonheidsbehandeling

Gelijktijdige schoonheidsbehandeling

Uniek aan onze salon is de behandelruimte met twee behandelstoelen. U kunt dus samen met uw partner, moeder, dochter, vriend of vriendin genieten van één van de heerlijke, ontspannende schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages gelijktijdig.

Even samen er lekker tussenuit om heerlijk te relaxen van een gelijktijdige weldadige lichaamsmassage en een unieke gezichtsbehandeling in een ruimte.

Duo massage

De massage: het woord zegt het al;  ‘ontspanning’, daar gaat het om bij deze massage.
Het hoofd leeg kunnen maken, weg kunnen dromen en zorgen dat lichaam en geest een boost krijgen om de stress van je af te kunnen laten glijden.
 Een ontspanningsmassage wordt gegeven door lange strijkingen, knedingen en schuddingen.

Duo gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling: Een complete gelaatsbehandeling inclusief reiniging en peeling. De wenkbrauwen worden geëpileerd en, indien gewenst, de bovenlip geharst. Het verwijderen van onzuiverheden en oneffenheden, vervolgens krijgt u een masker en wordt er een serum, verzorgende dag- en oogcrème aangebracht. Dit alles aangepast op uw huidtype- en conditie.

Het unieke aan deze behandeling is dat u samen in één ruimte heerlijk kunt nagenieten van een high Tea op de relaxbank of (bij mooi weer) in de tuin. Deze bestaat uit hartige en zoete lekkernijen met een bijzondere en bijpassende thee.

tegelijktijdig

 

90 minuten,  inclusief High Tea € 139,75

125 minuten, inclusief High Tea € 159,75

 

Bekijk ook: Pedicure Rotterdam