Fillers

Fillerbehandeling bij Centifolia in Rotterdam

Fillers zijn een veilig product, maar het is zeer belangrijk dat het deskundig wordt toegediend. De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. In onze schoonheidssalon/huidkliniek in Rotterdam wordt deze filler ingespoten door cosmetisch dermatoloog arts Niels Deenen. Niels is zeer bekwaam, ervaren en uiteraard BIG geregistreerd.

Niels is uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen. U staat altijd voorop en hij neemt alle tijd voor u.

Bekijk de video en maak kennis met onze dermatoloog en specialist in cosmetische geneeskunde Niels Deenen.

Onze Cosmetisch Dermatoloog maakt gebruik van A-merk Belotero.

✅ Veilige fillerbehandeling
✅ Ervaren arts, lid van NVDV
✅ Garantie op een natuurlijk resultaat
✅ Direct resultaat
✅ Nagenoeg pijnloos

 

Kosten fillerbehandeling

In de tabel hieronder vind je de prijzen voor de fillerbehandelingen.

Jukbeenderen 1 ml 250
Jukbeenderen 2 ml 460
Wangen 1 ml 250
Wangen 2 ml 460
Traangoot 300
Neuscorrectie 300
Neuslippenplooi 1ml 300
Lippen 0,6 ml 250
Lippen 1 ml 300
Lijntjes bovenlip/rokerslijntjes 350
Marionetlijnen/mondhoeken 1 ml 350
Kaaklijn 1 ml 300
Kaaklijn 2 ml 500
Kin 250
Filler verwijderen 100
Consult Gratis

 

Ervaringen fillerbehandeling bij Centifolia

fillers behandeling rotterdam “Dankzij een rimpel behandeling bij Centifolia door Niels ben ik er jonger en frisser uit gaan zien, iets wat door mijn omgeving direct werd opgemerkt. Ik kan het iedereen aanraden!”

– Anna

lip filler ervaringen “Na lang twijfelen heb ik besloten mijn te kleine lippen op te laten vullen met fillers. Ik kreeg deskundig advies. De behandeling ging snel en ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

– Michelle

 

Boek nu een adviesgesprek of behandeling in

Heeft u interesse in een fillers behandeling in Rotterdam? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. Of maak direct een afspraak:

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Wat zijn fillers?

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Ze zorgen voor meer volume in de huid. Tijdens het ouder worden, neemt het volume van het onderhuidse weefsel (bot, spier, vet, bindweefsel) af. Fillers worden gebruikt om het verloren volume te herstellen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor een neuscorrectie, het verstrakken van de kaaklijn of de jukbeenderen en om de lippen voller te maken. Fillers worden door het lichaam afgebroken, het effect is gemiddeld een jaar zichtbaar.

Belotero is een hoogwaardige filler op basis van hyaluronzuur. Het is de juiste keuze voor iedereen die natuurlijk ogende resultaten wil met een lang aanhoudend effect. Fillers uit de Belotero-lijn worden uitstekend in uw huid opgenomen en zorgen voor subtiele, egale resultaten terwijl tegelijkertijd de natuurlijke lijnen van uw gezicht worden gerespecteerd.

 

Welke fillerbehandelingen biedt Centifolia

Fillers worden gebruikt om meer volume te creëren. Populaire fillerbehandelingen zijn:

 • Traangoot (wallen)
 • Jukbeenderen
 • Neus-lippen plooi
 • Marionetlijnen
 • Mondhoeken
 • Lippen
 • Bovenliplijnen (rokerslijntjes)
 • Neuscorrectie

Traangoot fillers (wallen)

Donkere kringen onder de ogen worden veroorzaakt door een gebrek aan volume. Deze wallen zorgen voor een vermoeide uitstraling. Door de traangoot (de ruimte tussen de ooghoek en de wang) te behandelen met een filler, neemt het volume toe en verdwijnen de wallen.

Jukbeenderen fillers

Door volume verlies van de jukbeenderen worden de wangen slap en gaan ze hangen. Behandeling van de jukbeenderen geeft het gezicht een betere contour en zorgt voor een kleine lift van de wangen.

Neus-lippenplooi fillers

De neus-lippenplooi loopt vanaf de neus naar de mondhoeken. De plooi kan met een filler eenvoudig worden behandeld.

Marionetlijnen fillers

De marionetlijnen lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze kunnen ontstaan doordat de kin volume verliest of doordat de wangen slap worden. Een behandeling met fillers kan hierbij uitkomst bieden. In sommige gevallen is een facelift echter een betere keuze. De dermatoloog kan u daar advies over geven. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met het behandelen van de mondhoeken.

Mondhoeken fillers

Door verlies van volume van de lippen en rond de mond, kunnen de mondhoeken invallen. Dit kan leiden tot kloofjes in de mondhoeken, kleiner worden van de mond en het ontstaan van marionetlijnen.

Lip fillers

Het vullen van de lippen is de laatste jaren enorm populair geworden, vooral onder jonge vrouwen. Sommige mensen willen volumeverlies herstellen, anderen willen gewoon vollere lippen. Wij behandelen geen klanten jonger dan 18 jaar. We doen ook geen behandelingen waar we zelf niet achterstaan: we vinden dat het resultaat altijd natuurlijk moet blijven.

lip fillers vollere lippen

Rimpels bovenlip fillers (rokerslijntjes)

Tijdens het ouder worden krijgen sommige mensen last van verticale lijntjes op de bovenlippen. Deze lijntjes kunnen worden behandeld door een dunne filler oppervlakkig in de huid in te spuiten. De dunne filler is van buitenaf niet zichtbaar. Het volume van de lippen neemt niet toe door deze behandeling.

Neuscorrectie

Stoor je je aan de vorm van je neus, maar zie je op tegen een operatie? Dan is een fillerbehandeling wellicht een oplossing. Een kromming op de neus kan onzichtbaar worden gemaakt met behulp van een filler.

Fillers verwijderen

Ook dit is bij ons mogelijk. Neem contact op voor meer informatie en plan een adviesgesprek.

 

Voordelen van fillers

Verzachten van diepe plooien

Van de diepe plooien zijn het doorgaans de rimpels rond de mond (marionetlijnen) en tussen neus en mondhoeken (neuslippenplooi) waar de mensen zich aan storen aangezien ze in de loop van de tijd steeds duidelijker zichtbaar worden. Met de Belotero-productlijn kunt u deze rimpels corrigeren met een subtiel en natuurlijk resultaat.

Er weer fris en uitgerust uitzien

Mooie ogen vormen een essentieel onderdeel van uw schoonheid. Een behandeling met een product uit de Belotero-productlijn kan helpen de tekenen van veroudering in het gevoelige gebied rond uw oog te verminderen.

Laat uw gezicht weer stralen met een rimpelbehandeling

Het is nooit een enkele plooi of rimpel die maakt dat een gezicht er ouder uitziet. Een gecombineerde behandeling met de Belotero-productlijn kan uw rimpels verminderen, de contouren opfrissen en de lippen herdefiniëren voor een algeheel jonger uiterlijk.

fillerbehandeling mannen

Jan: “Ik kreeg vaak te horen dat ik er vermoeid uit zag, na de behandeling zie ik er frisser en stukken beter uit.”

Veiligheid en richtlijn

Cliënten weten niet altijd dat de arts die de behandeling uit gaat voeren een specialist is of iemand met een medische achtergrond die ook fillers doet. Een cliënt moet er van op aan kunnen dat de behandelend arts een deskundige op dit gebied is. Niels Deenen is zo’n specialist, hij is dermatoloog en heeft cosmetische geneeskunde gestudeerd aan het Erasmus MC te Rotterdam. Tevens voldoet onze praktijk aan alle hygiëne-eisen.

 

Fillerbehandeling Rotterdam inboeken?

Wilt u een fillerbehandeling inboeken voor traangoot (wallen), jukbeenderen, neus, lippen, marionetlijnen, mondhoeken, Neus-Lippen plooi, bovenlippen (rokerslijntjes) of neuscorrectie? Boek uw behandeling dan in via onderstaande boekingsmodule. Liever meer informatie of een adviesgesprek? U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Onze dermatoloog en cosmetisch arts Niels Deenen, een geslaagde ingreep begint bij een goede arts!

niels deenen

Niels werkt als dematoloog in het Groene Hart Ziekenhuis en is getraind in het Erasmus MC in Rotterdam. Het eerste academische ziekenhuis in Nederland met een opleiding voor cosmetische dermatologie (Volkskrant, juni 2019).

Wat zeggen onze cliënten?

 • Veilige fillers met natuurlijk resultaat
 • Huidproducten zonder irriterende stoffen
 • Persoonlijk contact
 • Eerlijk advies
 • Arts is lid van de NVDV
 • Schoonheidsspecialiste is van Anbos
Afspraak maken