Fillers

Veilige hyaluronzuur fillers

Fillers zijn een veilig product, maar het is zeer belangrijk dat het deskundig wordt toegediend. De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. In onze schoonheidssalon/huidkliniek in Rotterdam wordt deze filler ingespoten door cosmetisch dermatoloog arts Niels Deenen. Niels is zeer bekwaam, ervaren en uiteraard BIG geregistreerd.

Niels is uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen. U staat altijd voorop en hij neemt alle tijd voor u.

fillers vollere lippenFiller behandeling bij Centifolia

✅ Veilige fillerbehandeling
✅ Ervaren arts, lid van NVDV
✅ Garantie op een natuurlijk resultaat
✅ Direct resultaat na de behandeling
✅ Nagenoeg pijnloos
✅ Minimale bijwerkingen

Wat zijn fillers eigenlijk?

Hyaluronzuur (HA) is een lichaamseigen vochtinbrengende stof in de huid; misschien bent u deze stof ook wel eens tegengekomen in uw dag- en nachtcrèmes. Hyaluronzuur zorgt voor het aanvullen van vocht in uw huid waardoor u weer een stralende en stevige huid heeft. Wanneer u alleen een crème of serum aanbrengt, kan hyaluronzuur niet tot alle lagen van uw huid doordringen. Voor een echt effectief resultaat met een onmiddellijk, blijvend en duidelijk zichtbaar effect moet hyaluronzuur in de verschillende lagen van uw huid worden geïnjecteerd. In de loop der jaren neemt het onderhuids volume af: botten slinken, spieren worden kleiner en collageen verdwijnt. Daardoor heeft de huid minder steun en ontstaan er rimpels. Door hyaluronzuur op de juiste plaats in of onder de huid aan te brengen, kan je het volume weer herstellen.

Beletero is een hoogwaardige filler op basis van hyaluronzuur. Het is de juiste keuze voor iedereen die natuurlijk ogende resultaten wil met een lang aanhoudend effect. Fillers uit de Belotero-lijn worden uitstekend in uw huid opgenomen en zorgen voor subtiele, egale resultaten terwijl tegelijkertijd de natuurlijke lijnen van uw gezicht worden gerespecteerd.

Verzachten van diepe plooien

Van de diepe plooien zijn het doorgaans de rimpels rond de mond (marionetlijnen) en tussen neus en mondhoeken (neuslippenplooi) waar de mensen zich aan storen aangezien ze in de loop van de tijd steeds duidelijker zichtbaar worden. Met de Belotero-productlijn kunt u deze rimpels corrigeren met een subtiel en natuurlijk resultaat.

fillerbehandeling mannen

Jan: “Ik kreeg vaak te horen dat ik er vermoeid uit zag, na de behandeling zie ik er frisser en stukken beter uit.”

Er weer fris en uitgerust uitzien

Mooie ogen vormen een essentieel onderdeel van uw schoonheid. Een behandeling met een product uit de Belotero-productlijn kan helpen de tekenen van veroudering in het gevoelige gebied rond uw oog te verminderen.

Behandel uw rimpels en laat uw gezicht weer stralen

Het is nooit een enkele plooi of rimpel die maakt dat een gezicht er ouder uitziet. Een gecombineerde behandeling met de Belotero-productlijn kan uw rimpels verminderen, de contouren opfrissen en de lippen herdefiniëren voor een algeheel jonger uiterlijk.

Veiligheid en richtlijn

Cliënten weten niet altijd dat de arts die de behandeling uit gaat voeren een specialist is of iemand met een medische achtergrond die ook fillers doet. Een cliënt moet er van op aan kunnen dat de behandelend arts een deskundige op dit gebied is. Niels Deenen is zo’n specialist, hij is dermatoloog en heeft cosmetische opleiding gevolgd aan het Erasmus MC te Rotterdam. Tevens voldoet onze praktijk aan alle hygiëne-eisen.

Interesse in een fillers behandeling in Rotterdam?

Heeft u interesse in een fillers behandeling in Rotterdam? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. Of maak direct een afspraak:

Laden...
  • Belotero 1 ml: €350.-
  • Juvederm: op aanvraag

Onze dermatoloog en cosmetisch arts Niels Deenen, een geslaagde ingreep begint bij een goede arts!

niels deenen

Niels werkt als dematoloog in het Groene Hart Ziekenhuis en is getraind in het Erasmus MC in Rotterdam. Het eerste academische ziekenhuis in Nederland met een opleiding voor cosmetische dermatologie (Volkskrant, juni 2019).

Afspraak maken