Elektrisch ontharen

Heeft u last van overbeharing of ongewenste haren? Dan is elektrisch ontharen Rotterdam misschien wel iets voor u! Bij Centifolia in Rotterdam zorgen wij dat de ongewenste haren verdwijnen!

Wat is overbeharing?

Overmatige lichaamsbeharing kent verschillende oorzaken. Haargroei wordt gedeeltelijk gestuurd door hormonen en erfelijke aanleg. De meest voorkomende vormen van overmatige lichaamsbeharing zijn hirsutisme en hypertrichose.

Hirsutisme is overbeharing volgens een mannelijk beharingspatroon bij een vrouw. Hypertrichose is een medische term om het aanwezig zijn van overbeharing aan te duiden. De overmatige beharing wordt vooral veroorzaakt door medicatie of erfelijkheid.

Werkwijze

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. De beharing wordt na iedere behandeling dunner en minder gepigmenteerd Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar. U kunt een haarreductie verwachten van 70-80%, maar wij kunnen geen garantie geven.

Bij elektrische epilatie is het namelijk mogelijk dat het lichaam zelf ‘slapende’ haarzakjes aanwakkert door bijvoorbeeld de overgang, bepaalde medicijnen of door het ouder worden. Om een goed resultaat te behouden raden wij u aan om de behandeling na de volledige sessie nog 1 maal per jaar te herhalen.

Bij elektrische epilatie is het namelijk mogelijk dat het lichaam zelf ‘slapende’ haarzakjes aanwakkert door bijvoorbeeld de overgang, bepaalde medicijnen of door het ouder worden. Om een goed resultaat te behouden raden wij u aan om de behandeling na de volledige sessie nog 1 maal per jaar te herhalen.

Maak kennis met uw specialist op het gebied van elektrisch ontharen, schoonheidsspecialist Diana Dollee.

Voor de behandeling

De behandeling wordt voorafgegaan door een vrijblijvende intake. U bereidt zich het beste voor op de behandeling en de intake, door niet te gaan ontharen op de plek die zal worden behandeld. Als u zelf de haren voor de intake of de behandeling verwijdert, dan is het voor de huidspecialist onmogelijk te zien welke haren weggehaald moeten worden en is het lastiger behandelen. Gedurende de behandelperiode mogen de haren alleen geknipt of geschoren worden om het haargroei proces niet   te verstoren. Op de dag van de behandeling moeten de haren 2 mm of langer zijn.

Na de behandeling

De huid kan er enkele uren enigszins rood uitzien en warm aanvoelen. Er kan dan gekoeld worden met een koude doek. Mijdt de zon/zonnebank minimaal 48 uur na de behandeling in verband met pigmentatie. U kunt de huid kalmeren met Aloë Vera-crème en beschermen met zonnebrandcrème.

Kosten en vergoeding

Definitieve ontharing bij vrouwen in het gelaat wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering deels vergoed. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar.

De behandeling wordt uitgevoerd door een gediplomeerde huidspecialist die lid is van Anbos.

Interesse in Elektrisch ontharen Rotterdam?

Wilt u graag elektrisch ontharen? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina. Of maak direct een afspraak:

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
  • Elektrische epilatie – € 45,00
elektrisch ontharen rotterdam
Afspraak maken