Duo gezichtsbehandeling Rotterdam

Uniek aan onze schoonheidssalon in Rotterdam Overschie is een behandelruimte met twee behandelstoelen. U kunt bij ons samen met uw partner, moeder, dochter, vriend en/of vriendin genieten. Geniet van één van de meest heerlijke, ontspannende duo gezichtsbehandeling in Rotterdam. Of kies voor een ontspannende duo-massage!

Duo gezichtsbehandeling Rotterdam

De duo gezichtsbehandeling is perfect voor wanneer jullie opzoek zijn naar een huidverbeterende behandeling! De behandeling is een complete gelaatsbehandeling inclusief een reiniging en peeling. Hierbij worden onzuiverheden en oneffenheden verwijderd. De wenkbrauwen worden geëpileerd en, indien gewenst, de bovenlip geharst. Vervolgens krijgt u een huidverbeterend masker aangebracht, dit masker zal zorgen voor een direct mooiere huid. De laatste stap is het aanbrengen van een serum en een verzorgende dag- en oogcrème. Dit alles wordt aangepast aan uw huidtype- en conditie.

Duo massage

Willen jullie samen even heerlijk ontspannen? Denk dan eens aan de duo lichaamsmassage! De duo lichaamsmassage is ideaal om het hoofd leeg te maken, weg te kunnen dromen een ervoor zorgen dat het lichaam en geest een boost krijgen. Laat letterlijk de stress van u afglijden. Een duo ontspanningsmassage wordt gegeven met lange strijken, knedingen en schuddingen van de huid.  Ondertussen gezellig bijkletsen is natuurlijk mogelijk bij deze duo behandeling!

High Tea na de duo gezichtsbehandeling Rotterdam

Het uniek aan de duo behandelingen bij Centifolia in Rotterdam is dat u achteraf heerlijk kunt nagenieten met een High Tea. Wanneer het lekker weer is verplaatsen wij deze High Tea in onze tuin. De High Tea bestaat uit hartige en zoete lekkernijen met een bijzondere, bijpassende thee. Maak er een heerlijk ontspannen dag van, gezellig met zijn tweeën.

Interesse in een Duo gezichtsbehandeling in Rotterdam?

Wilt u graag een afspraak maken voor de duo behandeling? Dan kunt u kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina.

  • 90 minuten,  inclusief High Tea € 139,75
  • 125 minuten, inclusief High Tea € 159,75
duo gezichtsbehandeling rotterdam
Afspraak maken