Acne behandeling Rotterdam

Acne behandeling Rotterdam

Reinig de acne-huid niet vaker dan nodig en gebruik voor de acne-huid producten met ingrediënten waarvan de werkzaamheid is bewezen. Een van de meeste effectieve cosmetische ingrediënten voor de behandeling van acne is salicylzuur. Knijp bij acne de gele puskopjes en de witte mee-eters niet uit. Bij het drukken of knijpen met je vingers druk je niet alleen de talg naar buiten maar druk je ook wat talg naar binnen. In onze schoonheidssalon bieden we een acne behandeling aan om de acne te minderen tot het uiteindelijk overgaat. Vanzelfsprekend verlaagt dit ook de kans op acne littekens.

Uw Acne specialist

Ons team bestaande uit een ervaren dermatoloog en een cosmetische arts staan klaar om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen voor eerlijk en specialistisch advies. Bent u al overtuigd en wilt u acne laten behandelen? Bekijk de video en maak kennis met uw specialist.

Acne laten behandelen?

acne behandeling rotterdam

Het behandelen van acne vereist langdurige aandacht en kan niet in een enkele behandeling verholpen worden. Zie het als een soort acne therapie waarin we acne bestrijden. Als onderdeel van onze specialistische aanpak om acne te verhelpen, bieden wij na de acne behandeling in onze schoonheidssalon in Rotterdam producten aan, zoals acne crème en peelings waarmee u acne kan blijven tegengaan.

Laden...

Meer weten over acne?

Wilt u meer weten over acne? Lees dan ook eens ons uitgebreide blogbericht over acne.

Afspraak maken
Gratis consult plannen?