Onze

BEHANDELINGEN

Onze behandelingen zijn altijd gericht op het optimaliseren van de conditie van jouw huid.

Onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam en onze natuurlijke beschermer tegen externe invloeden, verdient speciale zorg en aandacht. Elke huid is uniek, maar wordt vaak blootgesteld aan allerlei uitdagingen. Daarom is het van essentieel belang om met zorg en respect met je huid om te gaan. Het verzorgen van je huid gaat niet alleen over het uiterlijk, maar ook over het handhaven van de algehele gezondheid van je lichaam.

Bij je eerste bezoek bieden we een gratis huidanalyse ter ondersteuning van je behandeling. Omdat elke huid verschillend is, hanteren wij geen one-size-fits-all benadering. In plaats daarvan passen we elke behandeling aan op basis van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk zichtbaar! Hierdoor kunnen we de gebruikte producten perfect afstemmen, zodat je huid optimaal profiteert van de extra aandacht.

Fruitzuur behandelingen

Gezichts behandelingen

Voor de mannen

Microdermabrasie

Natuurlijke schoonheid,
Versterkt door Centifolia!

Afspraak

maken

Een afspraak maken is eenvoudig. Kies de behandeling die bij je past, selecteer een geschikte datum en tijd, en laat de rest aan ons over. Ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in acné behandelingen en erkend behandelaar door zorgverzekeraars. Hierdoor kun je mogelijk aanspraak maken op de vergoeding: informeer bij jouw verzekering. Met de huidspecialistische behandelingen behalen wij buitengewoon mooie resultaten.