Afspraak maken

U kunt bij Centifolia Rotterdam online een afspraak maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te bellen of een e-mail te sturen. Kijk voor deze gegevens even op onze contact pagina. Ook als er iets niet lukt in het onderstaande systeem horen wij het graag!

Indien u niet precies weet uit welke behandeling u moet kiezen, kies dan de behandeling die u denkt te willen. Indien dit niet goed is kunnen wij de behandeling in de salon altijd nog aanpassen naar uw wensen en behoeften!

Laden...

Centifolia in Rotterdam is een schoonheidssalon waarbij medische specialisten aan het werk zijn. Onze salon ligt in Rotterdam-Overschie en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. U kunt gratis bij ons voor de deur parkeren! Wanneer u voor het eerst bij Centifolia Rotterdam komt zullen wij de gehele behandeling met u doornemen en deze aanpassen naar uw huidbehoeftes.

Annuleren

Mocht u onverhoopt uw afspraak willen annuleren, dan kan dat per email of telefonisch. Annuleert u minder dan 48 uur voor uw afspraak, dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Annuleert u minder dan 48 uur voor uw afspraak, dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Afspraak maken