Peelingen

Bij Beautysalon Centifolia kunt u terecht voor een professionele peeling. Rotterdam is de stad waar ons beautysalon gevestigd is. Vanuit onze schoonheidssalon verzorgen wij diverse peelings. Stress, zon, blootstelling aan luchtvervulling, alcohol, roken, ongezond eten en onvoldoende slaap zijn voorbeelden waardoor de kwaliteit van uw huid achteruit gaat. Dode of beschadigde huidcellen kan de huid naarmate de jaren steeds moeilijker kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het gevolg hiervan kan zijn dat uw huid er grauw, vaal en vlekkerig uit gaat zien. Door de peelings van Beautysalon Centifolia in Rotterdam zal de conditie van uw huid verbeteren.

Voordelen huidpeeling:

  • Verbeterd de huidconditie;
  • Acne, littekens en fijne lijntjes worden minder zichtbaar;
  • Het kan pigmentvlekken verminderen;
  • Het houdt vocht vast;
  • En volgens de wetenschappelijke literatuur kan glycolzuur (mits gebruikt in combinatie met een zonnebrandcrème) de kans op huidkanker verminderen

Hoe werkt een peeling?

Een peeling, ook wel exfoliant genoemd, is een belangrijk onderdeel voor een goede huidverzorging. Tijdens een peeling wordt een dun laagje van uw huid verwijderd, het verwijdert dode huidcellen. Hierdoor krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien. Dit wordt bij Centifolia, peeling Rotterdam, op een veilige en gecontroleerde manier gedaan. Afhankelijk van uw huidtype wordt er bij Centifolia de geschikte peeling bepaald.

Werkwijze

De huid wordt gereinigd. Zodat alle oude huidcellen en vet van de bovenste huidlaag wordt verwijderd. De vloeistof voor de peeling wordt op de te behandelen huiddelen aangebracht. De inwerktijd varieert afhankelijk van de aandoening, de reactie van de huid en het gebruikte middel voor de peeling. Vervolgens wordt de vloeistof op de huid geneutraliseerd en met water verwijderd.

Oppervlakkige peelings kunnen meerdere keren kort na elkaar uitgevoerd worden voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Erg belangrijk na de behandeling is dat de goed beschermt moet worden huid tegen de zon, omdat de huid zijn natuurlijk bescherming tegen de UV straling kwijt is.

Hoe reageert de huid op de behandeling

Er ontstaat een rode kleur. Afhankelijk van de soort peeling trekt dit na enkele uren weg, maar bij een diepe peeling kan er soms gedurende weken een roze kleur zichtbaar blijven.

Na een paar dagen kan de huid wat vervellen door dat er een versnelde afschilfering van de hoornlaag plaats vindt. Ook kan er dan soms een wat jeuk ontstaan. De bovenste huidlaag laat soms los waardoor blaasjes ontstaan waar later korstjes komen die er vanzelf afvallen.

Contra indicaties

  • Actieve herpes simplex
  • Aanleg tot littekenvorming
  • Onrealistisch verwachtingspatroon
  • Donker huidtype 4 en 5 (i.v.m. ontwikkelen pigmentstoornissen)
  • Orale retinoïden binnen zes maanden voor de chemische peeling en bacteriële infectie in het te behandelen gebied.

Prijs : €62,50

Chemische peeling

Een Chemische peeling van de huid is een techniek die ontwikkeld is om (diepe rimpels vervagen niet) rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook als de huid vaal of wat vermoeid oogt kan er doormiddel van een chemische peeling de huid opgefrist worden omdat er dode opperhuidcellen verwijderd worden. De huid reageert hierop met een enorm grote aanmaak van collageen en jonge huidcellen. Een gladde, frisse en stevige huid is het resultaat. Meer weten? Klik hier

Prijs : € 66,50
Per 3 behandelingen : € 170,00

Glycolzuurpeeling in Rotterdam

De glycolzuurpeeling is een goede behandeling om huidveroudering tegen te gaan. De glycolzuur die wordt gebruikt tijdens deze peeling zal de conditie van uw huid verbeteren. Ook zal de huid beter vocht gaan vasthouden.

Salicylzuurpeeling in Rotterdam

Heeft u last van een vette en onrustige huid? Dan is de salicylzuurpeeling geschikt voor u. Salicylzuur lost vet op en kan hierdoor dieper in de poriën dringen. In sommige gevallen wordt er gebruikt gemaakt van iets diepere peelings deze zijn goed werkzaam tegen pigmentvlekken.

Centifolia: peeling Rotterdam

Tijdens uw eerste bezoek bepalen wij welke peeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten en de nazorg. Daarnaast zullen wij uw vragen beantwoorden en bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Bij Beautysalon Centifolia krijgt u altijd eerlijk advies. Wij geven u en uw huid persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat uw huid er weer stralend uit gaat zien. Hierbij maken we gebruik van de beste schoonheidsmiddelen. Maak snel een afspraak op onze website voor een peeling van de huid of neem contact met ons op.

Afspraak maken