Acne behandeling Rotterdam

Acne behandeling Rotterdam

image_acne_kleur Acne behandeling Rotterdam | Acne is een veelvoorkomend huidprobleem. De meeste mensen kennen dit probleem als jeugdpuistjes maar ook als u volwassen bent kunt u te maken krijgen met acne. Er is nooit één oorzaak van acne, dit is een combinatie van erfelijke aanleg en hormonale verstoringen. En wordt door een aantal factoren uitgelokt. Als u op zoek bent naar een goede acne behandeling in Rotterdam bent u bij Centifolia aan het juiste adres. Centifolia gaat acne succesvol te lijf, het kost tijd maar u kunt iets doen aan acne. Afhankelijk wat er precies in de huid gaande is kijken wij eerst goed om welke vorm het gaat van acne. Een huid met acne is een overgevoelige huid dus voorzichtigheid en professioneel te werk gaan is een pre.

Acne behandeling Rotterdam: Wat is Acne precies?

Hoe eerder de behandeling van acne begint, hoe beter. Dit vereist echter wel geduld. Het kan een aantal maanden duren voordat de acne vermindert. Wij kunnen u een goed advies geven, waarbij u wel dient te bedenken dat uw gedrag invloed heeft op het succes van de behandeling. Krabben en pulken aan de huid is bijvoorbeeld uit den boze. Dit kan namelijk leiden tot meer ontstekingen en littekens.

Acne door cosmetica

Cosmeticagebruik kan acne in de hand werken. Vooral poeders, blush, afdekkende foundation en te vette crèmes en oliën zijn berucht. Deze producten sluiten de poriën af waardoor de de huid verstikt en poriën verstopt raken.

Acne door de zon

Op korte termijn lijkt de zon een gunstig effect te hebben omdat het de bacteriën en de ontstekingen vermindert. Maar de zon verdikt de hoornlaag zodat de poriën dichtslibben en er nieuwe mee-eters ontstaan. En mee-eters worden na verloop van tijd nieuwe puistjes.

Geneesmiddelen die acne veroorzaken

Geneesmiddelen kunnen ook acne veroorzaken, zoals de mannelijke hormoonpreparaten Anabole en Cortisone. Andere geneesmiddelen die acne kunnen veroorzaken zijn geneesmiddelen tegen epilepsie, tuberculose, en preparaten die vitamine B12 bevatten.

Hoe kunt u zelf de kans op acne verminderen?

Zoals u hierboven kunt lezen zijn er een aantal zaken die de verspreiding van acne in de hand werken. U kunt zelf al een hoop doen voordat u begint met een acne behandeling bij Centifolia. Onderstaande tips zijn zelfs belangrijke voorwaarden voor het succes van onze acne behandeling.

  • Gebruik milde producten
  • Niet krabben en pulken
  • Niet te veel zon
  • Eenmaal per zes weken uw huid goed laten reinigen bij de schoonheidsspecialist

Interesse in een Acne behandeling in Rotterdam?

Wilt u graag van uw acne af of heeft u kinderen die u graag zou willen laten behandelen? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot behandeling. U kunt contact opnemen via 06-14396528 of via onze contactpagina.

Behandeling 60 minuten
Prijs : € 59,75

Bekijk ook: Pedicure Rotterdam